Wida? ?e tylko mu zazdro?cicie.
W sumie to mam wyj**ane w ten serwer bo nigdy na nim nie gra?em i nie zagram, a tym bardziej nie mam zamiaru p?aci? za gr?.Wole se p?j?? na piwo z kumplem xd.
No w?a?nie nawet nie wiecie ile Bartosz musia? zrobi? tak? mapk? jak i systemy zr?bcie sami tak? i si? krytykujcie, a nie na kogo?, a co do servera to server zostanie dzisiaj lub jutro w??czony bo Bartosz pojecha? gdzie? do serverowni wykupi? nowy hosting, zobaczcie sami on te? musi co? zarobi? z tego bo przecie? podpisanie umowy i p?acenie za server to te? kosztuje, a z reszt? co do rejestracji to 1z? to nie tak du?o bo on te? si? wym?czy grzeba? w plikach mapy np po tej aktualizacji nowej crafting, kt?ra wesz?a pare dni temu. Ta mapa jego te? jest pewnie na pare stron napisana.
Bartosz nie zabi?by kury, kt?ra znosi z?ote jaja A tak na powa?nie, nic do niego nie mam, jako? du?o os?b tam gra, nikt nie narzeka, a jak komu? si? co? nie podoba to ma prawo o tym otwarcie napisa? na forum h-rp.
Nie pad?o, nie wyjecha? tlyko pracuj? nad firewall'em i tyle. Przez par? dni b?dzie roz??cza? ??cze. A po za tym z tych sms'?w musi utrzymywa? jako? serwer.
@UP To nie jest tak.
Po prostu nie ?al dup? ?ciska jak to napisa?e? tylko szkoda nam tych dzieci, kt?rzy kupuj? te badziewia Bartosza naci?gaj?c na to rodzic?w i oni im to kupuj? za to co zarobili. Przykre, ale prawdziwe. Przynajmniej tyle ode mnie.
Jedni lubi to inni co innego ..
Niestety czasy mamy takie a nie inny .. I teraz wi?kszo?? dzieciak?w woli siedzie? przed komputerem ni? pogra? w pi?ke lub robi? co? tw?rczego.
Po prostu spe?niaj? swoje skryte marzenia, tyle.