Dzi? kto? napisa? mi ?e b?dzie crashowa? serwer poczym zaczo? to robi?, sprawdzaj?c logi zobaczy?em co? takiego.
Wie kto? mo?e co to ma by??Czy ten typ crashuje serwer tylko napisanem PM? i jak si? przed tym zabezpieczy??Za pomoc oczywi?cie b?dzie
tomczek6, Znajd? komend? CMD:bank i tam masz pozycj? banku, musisz mie? now? pozycj? Twojego banku czyli np w interiorze, kt?ry mie?ci si? LS i musisz spisa? z tego interioru i podmieni?.
Bodaj?e jak masz:
CMD:bank(params, cmdtext[])
{
IsPlayerPos co? tam(12515,56125.156.6126.16.261)
W?a?nie nawet jak wgrywam czystego honesta to tak jest.Pami?tam ?e bodaj?e ty mi powiedzia?e? ze jak wyskakuje taki error w serverlogu to nie mam includ?w/plugin?w/sf'?w lecz mam wszystko.O co chodzi? Napewno nagrodze piwkiem.
Problem rozwi?zany,pomog?a reinstalacja serwera,pewnie co? w server.cfg bylo nie tak,ale masz ;D
[ Dodano: 2013-03-24, 20:51 ]
Ale mam jeszcze jedno pytanie apropo tych crash'?w.Gdzie dok?adne mam wkleic te kody ? Jeden centralnie na pocz?tku a drugi na ko?cu ,czy jak ?