Witam, jestem pocz?tkuj?cy i nie za baardzo wiem jak to zrobi?. Generalnie chodzi mi o to jak w TEMACIE, potrzebuje, aby na minimapie by?o wida? te wszystkie ikony (ci??ar?wki do za?adunk?w, prawo jazdy itp). Druga sprawa to, aby przy wyborze skina gra?a muzyka, cho? nie jest to konieczne, ale jak kto? wie to b?d? wdzi?czny, trzecia sprawa i ju? ostatnia to rangi na serwerze, HeadAdmin, Admin, Junior Admin, Moderator, VIP, Gracz. I jeszcze co zrobi?, ?eby zapisywa?y si? has?a gracz, score oraz poziom admina?
Sillence, mam gamemode z servhost.pl i go lekko przerabiam, jak jestem przy miejsxu zaladunku to pokazuje sie szary dostawczak, ale po 5 metrach juz nie widac.
akon823, jest napisane co chce zapisac.
[ Dodano: 2014-12-07, 23:50 ] akon823, linki do tych skrypt?w s? ju? nieaktualne!
Ziomek my cudotw?rcami nie jeste?my. Masz gamemode z servhost ? Przeciez to serwerownia ... Musimy znac jakies szczeg??y kodu. W czym chcesz zapisywa? te dane? Dof2, djson czy co? tam?
A co do Tych rang to na forum jest opcja szukaj Wystarczy ze wpiszesz i tego jest pe?no Kt?ry? dzia?aj?cy jest na bank.
Je?eli ikonki ustawiasz funkcj? SetPlayerMapIcon wbijasz w google wpisujesz t? funkcj?, wchodzisz na wikipedi? i czytasz.
http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerMapIcon
style - ostatni argument MAPICON_GLOBAL czyli zmie? z MAPICON_LOCAL na MAPICON_GLOBAL albo z 0 na 1.