Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2014-03-09, 08:34

cycek1354

Na forum: 5071 dni

Piwa: 21

Respekt: 70

Witam! Niekt?rzy mnie znaj?, niekt?rzy nie... Jestem NeoN i na serwerach RP gram jakie? 3-4 lata, w ci?gu kt?rych mia?em jakie? 6-7 serwer?w RP ;) Ale do rzeczy...

Skrypter, z kt?rym robi? projekt - ma bardzo du?o roboty, w kt?rej chcia?bym mu troch? pom?c dlatego pisz? tutaj z pro?b? o takow? pomoc...
#1 Jak zrobi? textdrawy na "/g"? Chodzi o co? takiego jak jest na N4G (nasz GM to GeoGaming).
#2 Czas "/duty" nie odlicza si?... Mamy ustawione 20 minut i ca?y czas pisze, 20. Wydaje mi si?, ?e chodzi o timery, ale jak takowy napisa??

Temat b?d? aktualizowa?, je?li mi si? co? przypomni ;) Na razie prosz? o odpowiedzi! Pozdrawiam.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2014-03-09, 10:05

=X=

WUJCIO DOBRA RADA

Na forum: 4524 dni
SPONSOR

Piwa: 641

Respekt: 209,5
Respekt: 209,5Respekt: 209,5

Ostrzeżeń: 100%
"cycek1354" napisał/a:

Witam! Niekt?rzy mnie znaj?, niekt?rzy nie... Jestem NeoN i na serwerach RP gram jakie? 3-4 lata, w ci?gu kt?rych mia?em jakie? 6-7 serwer?w RP ;) Ale do rzeczy...

Skrypter, z kt?rym robi? projekt - ma bardzo du?o roboty, w kt?rej chcia?bym mu troch? pom?c dlatego pisz? tutaj z pro?b? o takow? pomoc...
#1 Jak zrobi? textdrawy na "/g"? Chodzi o co? takiego jak jest na N4G (nasz GM to GeoGaming).
#2 Czas "/duty" nie odlicza si?... Mamy ustawione 20 minut i ca?y czas pisze, 20. Wydaje mi si?, ?e chodzi o timery, ale jak takowy napisa??

Temat b?d? aktualizowa?, je?li mi si? co? przypomni ;) Na razie prosz? o odpowiedzi! Pozdrawiam.

1). Z tego co rozumiem, chcesz mie? wywo?ywany TextDraw na komend? /g? czy na wci?ni?cie g?, i chcesz wiedzie? jak go wywo?a?!

2). Chcesz mie? na ekranie napis 20 minut?, i ?eby nie znika? i nie odlicza?? tak?

Wysłany: 2014-03-09, 13:44

cycek1354

Na forum: 5071 dni

Piwa: 21

Respekt: 70

#1 Chc?, aby po wpisaniu komendy "/g" (kt?ra ju? istnieje w GeoGaming'u) wywo?a? si? textdraw, jak na N4G z napisami - Online, Magazyn, Sluzba, itp.

#2 Chc?, aby czas "/duty" po prostu si? nalicza?... ?e jak przegrasz 20 minut na s?u?bie grupy - to automatycznie dostajesz wyp?at?, kt?r? ustali? Ci lider grupy. Nast?pne "/duty" mo?na nabija?, np. po 2/3 godzinach (znowu 20 minut). No i, ?eby te 20 minut zmienia?o si? co minut? na 19, 18, 17, itd.

Wysłany: 2014-03-09, 15:02

=X=

WUJCIO DOBRA RADA

Na forum: 4524 dni
SPONSOR

Piwa: 641

Respekt: 209,5
Respekt: 209,5Respekt: 209,5

Ostrzeżeń: 100%
"cycek1354" napisał/a:

#1 Chc?, aby po wpisaniu komendy "/g" (kt?ra ju? istnieje w GeoGaming'u) wywo?a? si? textdraw, jak na N4G z napisami - Online, Magazyn, Sluzba, itp.

#2 Chc?, aby czas "/duty" po prostu si? nalicza?... ?e jak przegrasz 20 minut na s?u?bie grupy - to automatycznie dostajesz wyp?at?, kt?r? ustali? Ci lider grupy. Nast?pne "/duty" mo?na nabija?, np. po 2/3 godzinach (znowu 20 minut). No i, ?eby te 20 minut zmienia?o si? co minut? na 19, 18, 17, itd.

Ale masz wymagania, takie skrypty to si? pisz? maj?c wgl?d do mapy i do funkcji skryptowych, nie wspomn? o testach i poprawkach.

Tagi: kilka :: systemów :: serwer
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN » [INNE] Kilka systemów na serwer RP Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi