Witam! Niekt?rzy mnie znaj?, niekt?rzy nie... Jestem NeoN i na serwerach RP gram jakie? 3-4 lata, w ci?gu kt?rych mia?em jakie? 6-7 serwer?w RP Ale do rzeczy...
Skrypter, z kt?rym robi? projekt - ma bardzo du?o roboty, w kt?rej chcia?bym mu troch? pom?c dlatego pisz? tutaj z pro?b? o takow? pomoc...
#1 Jak zrobi? textdrawy na "/g"? Chodzi o co? takiego jak jest na N4G (nasz GM to GeoGaming).
#2 Czas "/duty" nie odlicza si?... Mamy ustawione 20 minut i ca?y czas pisze, 20. Wydaje mi si?, ?e chodzi o timery, ale jak takowy napisa??
Temat b?d? aktualizowa?, je?li mi si? co? przypomni Na razie prosz? o odpowiedzi! Pozdrawiam.
#1 Chc?, aby po wpisaniu komendy "/g" (kt?ra ju? istnieje w GeoGaming'u) wywo?a? si? textdraw, jak na N4G z napisami - Online, Magazyn, Sluzba, itp.
#2 Chc?, aby czas "/duty" po prostu si? nalicza?... ?e jak przegrasz 20 minut na s?u?bie grupy - to automatycznie dostajesz wyp?at?, kt?r? ustali? Ci lider grupy. Nast?pne "/duty" mo?na nabija?, np. po 2/3 godzinach (znowu 20 minut). No i, ?eby te 20 minut zmienia?o si? co minut? na 19, 18, 17, itd.