Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2013-08-24, 20:20

akon823

Czekotubka :D

Na forum: 4816 dni
Nick w MP: Remik14

Piwa: 152

Respekt: 76,8

Witam
Daweczka pyta? od czekotubki :D

1. Jak zrobi? wysy?anie wiadomo?ci wraz z wbiciem lvlu przez gracza? Wbijanie lvlu mam zrobione w stocku kt?ry jest w OnPlayerUpdate wi?c wiadomo?? wysy?a si? co 1 sec i mam wielki spam kt?rego si? nie da zatrzyma?. Powiedzcie mi jak to zrobi? aby tylko raz wysylalo wiadomo?? do wszystkich ?:>

2.Zadawa?em to pytanie milion razy ale nikt mi odp nie udzieli? :D Jak zrobi? topk? np. Graczy kt?rzy maja najwi?kszy lvl ? Dzia?am na enumach gGracz[playerid][Lvl]

3.Jak zrobi? zabaw? solo czyli wpisujemy komend? /solo id i przenosi nas w jakies tam miejsce oraz je?li jeste?my w poje?dzie to na wywala z niego i daje na nogi :D I takie tam duperele jak w solo :D

Pozdrawiam

Podpis
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2013-08-24, 20:23

DWD99

Na forum: 6264 dni
Nick w MP: #BENG

Piwa: 1695

Respekt: 64,1

Cytat:

1. Jak zrobi? wysy?anie wiadomo?ci wraz z wbiciem lvlu przez gracza? Wbijanie lvlu mam zrobione w stocku kt?ry jest w OnPlayerUpdate wi?c wiadomo?? wysy?a si? co 1 sec i mam wielki spam kt?rego si? nie da zatrzyma?. Powiedzcie mi jak to zrobi? aby tylko raz wysylalo wiadomo?? do wszystkich ?:>

Wr??bita Maciej bez kodu to zrobi :) .

Cytat:

2.Zadawa?em to pytanie milion razy ale nikt mi odp nie udzieli? :D Jak zrobi? topk? np. Graczy kt?rzy maja najwi?kszy lvl ? Dzia?am na enumach gGracz[playerid][Lvl]

Na MySQL by?oby pro?ciej :x . Tutaj nie wiem.. Mo?e p?tle zrobi? na graczy i sprawdza? kto ma najwi?cej.. nie mam poj?cia ;)

Cytat:

3.Jak zrobi? zabaw? solo czyli wpisujemy komend? /solo id i przenosi nas w jakies tam miejsce oraz je?li jeste?my w poje?dzie to na wywala z niego i daje na nogi :D I takie tam du** jak w solo :D

ZCMD i SSCANF czy co?

Podpis

Wysłany: 2013-08-24, 23:14

IgrexolonO

Na forum: 6809 dni

Piwa: 1062

Respekt: 651,8
Respekt: 651,8Respekt: 651,8

"akon823" napisał/a:

Dzia?asz na tych online - non sens. To kosztuje.

"akon823" napisał/a:

3.Jak zrobi? zabaw? solo czyli wpisujemy komend? /solo id i przenosi nas w jakies tam miejsce oraz je?li jeste?my w poje?dzie to na wywala z niego i daje na nogi :D I takie tam du** jak w solo :D

Pe?no tego na necie.

Wysłany: 2013-08-25, 11:09

akon823

Czekotubka :D

Na forum: 4816 dni
Nick w MP: Remik14

Piwa: 152

Respekt: 76,8

1. Mam takiego oto strocka:
Kod:

stock SprawdzDoswiadczenie(playerid)
{

if(gGracz[playerid][Lvl] == 1)
{
if(gGracz[playerid][Doswiadczenie] >= MaxDos1)
{
new Gracz[MAX_PLAYER_NAME];
new Gname[MAX_PLAYER_NAME];
//gGracz[playerid][Doswiadczenie] = 0;
gGracz[playerid][Lvl] = gGracz[playerid][Lvl] + 1;
TextDrawShowForPlayer(playerid, Lvlup[playerid]);
SetTimerEx("TimerLvlup", 3000, 0, "d", playerid);
GetPlayerName(playerid, Gname, sizeof(Gname));
format(Gracz, sizeof(Gracz), "/Gracze/%s.txt", Gname);
if(dini_Exists(Gracz))
{
dini_IntSet(Gracz, "Lvl", gGracz[playerid][Lvl]);
}

return 1;
}
}
return 1;
}

Kt?rego da?em w on player update lecz gdy do tego kodu dodam jeszcze ze ma wyslac wiadomo?? jak wbije lvl to mi wywala wiadomo?? milion razy co sekund? bo onplayerupdate sprawdza si? co sec . A ja chce aby po wbiciu lvlu wyswietlalo jakas tam wiadomo?? do wszystkich :D

2. P?aci? nie b?d? chcia?em tylko pomoc ;]

3. Dobra to se poszukom :D
Pozderawiam

Podpis

Tagi: wiadomość :: inne
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi