1. Jak zrobi? wysy?anie wiadomo?ci wraz z wbiciem lvlu przez gracza? Wbijanie lvlu mam zrobione w stocku kt?ry jest w OnPlayerUpdate wi?c wiadomo?? wysy?a si? co 1 sec i mam wielki spam kt?rego si? nie da zatrzyma?. Powiedzcie mi jak to zrobi? aby tylko raz wysylalo wiadomo?? do wszystkich ?:>
2.Zadawa?em to pytanie milion razy ale nikt mi odp nie udzieli? Jak zrobi? topk? np. Graczy kt?rzy maja najwi?kszy lvl ? Dzia?am na enumach gGracz[playerid][Lvl]
3.Jak zrobi? zabaw? solo czyli wpisujemy komend? /solo id i przenosi nas w jakies tam miejsce oraz je?li jeste?my w poje?dzie to na wywala z niego i daje na nogi I takie tam duperele jak w solo
Kt?rego da?em w on player update lecz gdy do tego kodu dodam jeszcze ze ma wyslac wiadomo?? jak wbije lvl to mi wywala wiadomo?? milion razy co sekund? bo onplayerupdate sprawdza si? co sec . A ja chce aby po wbiciu lvlu wyswietlalo jakas tam wiadomo?? do wszystkich