Witam!
Dzisiaj b?agam Was o pomoc !!! Ot?? posiadam serwer w Sa:Mp i zasz?a taka sytuacja, ?e przenios?em si? na hosting serverproject.pl. Dotychczas mog?em w nazwie serwera zamieszcza? znaki specjalne typu "•••", jednak okaza?o si?, ?e na tym hostingu nie jest to mo?liwe. Oczywi?cie w pliku ustawia?em odpowiedni? nazw?, ale i to nie dzia?a?o. Jednak iskierka nadzieji pojawi?a si?, gdy zmieni?em nazw? komend? /rcon hostname. Nazwa zmienia?a si?, ale tylko na okres oko?o minuty... Nie wiem co robi?, bo wys?a?em du?e pieni?dze na hosting i nie chce ich straci?. A nie ukrywam, ?e kropki bardzo du?o mi dawa?y... Uprzejmie prosz? o pomoc. Prowizorycznie, zastanawia?em si? nawet nad jakim? botem kt?ry by pisa? bez przerwy cmd /rcon hostname, bo ju? kompletnie nie wiem co robi?. Prosz? o pomoc! Z g?ry dzi?ki.
Camonio
Bez ?adnego problemu mo?na mie? te znaki na hostingu ServerProject.pl
U?yj po prostu odpowiedniego klienta FTP (binarna transmisja danych) i odpowiedni edytor tekstowy.