1.Powiedzmy ze robie sobie komend? /misje i wyskakuje gui list z dost?pnymi misjami i chce aby np. je?li gracz ma lvl 1 to wyswietla mu tylko 1 opcje jesci ma 2 lvl to wyswietla 5 opcji a je?li 3 lvl to wyswietla 10 opcji jak takie cos zrobi? ? Systemu ekspa jeszcze nie mam ale chce obrazowo zobaczy? jak to zrobi?.
2.Czy da si? jakos zrobi? aby sta? sobie jaki? npc i po kliknieciu na niego ukaza?o si? okienko gui
3.Jak zrobi? zombie jako npc/obiekt kt?re nie zabieraj? slot?w a walcz? normalnie itd. ?:D
1. Okej dzi?ki ju? wiem o co chodzi.
2.Chodzi?o mi o to ?e stawiam sobie jakiego? tam ludka w mta i czy po nacisnieciu na niego mo?e poazywac si? gui
5. Okej mo?e by? dzi?ki
6.Choddzi mi o to ?e np. w gui jest opcja dodaj sile i dodaje sile np. +10 i wtedy zabieramy wi?cej hp innemu graczowi kumasz ?:D Takie jakby statystyki postaci
No to w nr6. to musisz u?ywa? publica onplayertakedamage . Nie wiem jak? zmienn? masz na t? si?e, ale je?eli masz np zmienn? Sila[MAX_PLAYERS] to robisz
Chyba czo? takiego, r?wnie? pisane na forum wi?c nie wiem czy dzia?a