Witam.Chcia?bym si? dowiedzie? czy mo?na w jaki? spos?b usun??/schowa? te okienko gdzie widzimy bro?,kas? ?Nie chodzi mi tu,?e klikamy F(iles tam) i nam znika,a przy wej?ciu na server ju? tego nie b?dzie.
Rumun, Te ikony dot. broni i pieni?dzy nie jest wykonana jako skrypt lecz domy?lnie przez ekip? Rockstar przy tworzeniu Gta San Andreas. Tych informacji nie mo?esz usun??, lecz spotka?em si? z serwerami gdzie by?o to modyfikowane.
Mam jeszcze pytanie odno?nie pewnej rzeczy.Widzia?em na jakim? serverze,?e podczas rejestracji w tle wida? inne miejsce ni? to podstawowe (widok na plaze ls) jak to zmieni? ?
Dzi?ki za powy?sz? pomoc.To ju? chyba ostatnie moje pytanie w tym temacie.
Mianowicie w jaki spos?b zrobi? komend? na zapis tuningu.Chodzi mi o to,?e gracz czy to wpisuje cmd na tuning czy np wje?d?a do warsztatu gdzie mo?na ztuningowa? auto,tuninguje je ,wyje?d?a i wpisuje /zapisz i w jakim? folderze zapisuje si? tuning.M?g?by kto? poda? jaki? przyk?ad np jak zapisa? dan? cze?? i napisa? czy b?dzie du?o pracy z zrobieniem tego.
Troch? tego nie kapuje.Czy ten kod,kt?ry mi poda?e? zapisze tuning,a ja mam do niego doda? system zapisu np dof2 ?Je?eli nie chodzi to chcia?bym wiedzie? jak ten kod to zapisuje czy nalezy dodawa? jakie?:
I jak ten kod ma 'wykrywa?' jakie cz??ci gracz wybra? ?