mam tak zrobione ale gdy wybiore 1 skin to jestem truckerem. a jak wybiore 8 skin to jestem w rico ? a ja chce tak zeby jak wybierzesz pierwszy to mozesz byc truckerem lub w rico
mamy 80% sukcesu Pacz gdy wybiore pierwszy skin to jestem truckerem.
Doda?em sie do policji I wybiore 1 jestem truckerem. Ale gdy wybralem drugiego skina By?em w poli, Doda?em sie do rico Wybra?em 2 skina to bylem w rico
Co masz na my?li m?wi?c SKIN. SKIN to dla mnie posta? kt?r? si? gra.
Wybierasz w wybiera?ce 1 skin - jeste? kierowc?- w jaki ty chcesz spos?b zrobi? zeby wybieraj?c 1 skin by? kierowc? lub w firmie? O czym ty w og?le m?wisz?
Ze jak ktos jest przyjety do firmy to ma po wybraniu skina pierwszego (czyli kierowce) ma byc w firmie tak?
Napisz to po polsku jako?, jasno o co ci chodzi, bo ja cie po prostu nie ogarniam
Trudno ?eby wybieraj?c 1 skin kt?ry masz dodany w ADDPLAYERCLASS i masz ustawiony na niego frakcje - kierowca, zosta? policjantem.
Od tego jest wybiera?ka, ?eby ustawi? r??ne skiny, i m?c je "przewija?" w lewo i prawo i wybrac sobie gdzie chcemy sie dodac, czy do policji, do firmy, czy zwykly kierowca. a to wszystko "podczepiasz" jakby pod te skiny z addplayerclass.
opisz o co ci chodzi, bo niezbyt sie idzie w tym polapac.