W wersji 1.3 MTA, jest mo?liwo?? tego, ale to tylko usuni?cie, nie wczyta Ci tego.
2 sprawa jest taka:
w MTA 1.3, je?eli w tym MTA usuniesz obiekty (te orginalne samp), to mo?esz je potem wczyta?, ale tylko w tym MTA, do tego nie otrzymasz jeszcze przy generowaniu kodu do mapy
Aby kod taki otrzyma? do mapy potrzebujesz Samp Editor.
Maajk_El, W?a?nie o to mi chodzi, ?e usuno?em obiekt w SAMP Editor - ale ci??ko mi si? tam pracuje, - wol? na MTA, i chcia?em w jaki? spos?b za?adowa? t? map? z usuni?tymi obiektami "sta?ymi".
Z tego co napisa?e? wnioskuj?, ?e chcesz usun?? oryginalny obiekt z mapy. W Map Construction masz funkcj? Import .pwn i masz raczej kod do pwn, wrzucasz do GameMod'a i ju?. (jak usuniesz ten obiekt)
A dok?adniej chodzi Ci o usuni?cie oryginalnego obiektu i wgrania mapy z usuni?tym obiektem go do MTA i dalej edytowa? ''ten pusty teren'' w MTA?
PS: Pisz bardziej zrozumiale, a nie tak chaotycznie.
Iggy, Wybacz, - Napisz? jeszcze raz o co mi chodzi:
Je?li usuno?em jaki? przyk?adowy budynek w Samp Editor - to daje nam to RemoveBuildingForPlayer - I chcia?bym przyk?adowo w tym miejscu umie?ci? stacje - Ale w Samp Editor ci??ko jak dla mnie si? pracuje - dlatego wola?bym w??czy? MTA i tam umie?ci? np: t? stacje.
OBiekty, kt?re usun??e? w Map Construction usu? r?wnie? w twoim projekcie w MTA, p??niej do gma dodaj sobie linijki RemoveBuildingForPlayer. Je?li nie masz du?o usuni?tych obiekt?w to jest to naj?atwiejszy spos?b..