No cz?owieku nie wiem czy z tob? wszystko okej... ja u?ywam tego programu/FS'a sam i mi na dom?wce wszystko dzia?a. Aby dzia?a?o musisz pododawa? pliki do folderu z GTA, oraz doda? specjalne pluginy. Sam naucz sie czyta? i nie spinaj sie do innych bo oni pr?buj? ci pomoc a ty tylko sie spinasz gdy to ty pope?niasz b??d. Nast?pnym razem b?dz milszy bo nikt ci ju? nie b?dzie pomaga?...
Dobra widze ze nie rozumiecie go. Tez tak mam wrzuci?em all pliki poprawnie usuno?em te linijki 127.... i na konsoli pisze loaded wchodze na serwer(dom?wce) wpisuje /itd wyskakuje dzia?a a jednak zonk bo pr?buje stworzyc jakis projekt lub odpalic projekt i nie dzia?a.
A wcale mu sie nie dziwie ze sie spina bo wy nie rozumiecie go nie chce tego skryptu to go mu nie wciskajcie jprld...
Zamaroth powinien ci dzia?ac ale on ma tylko jeden box taki pod?u?ny na tekst wiec dla ciebie nie polecam bo gwiazdek tym nie zrobisz.