Ja mia?em 2 formaty temu mta z mo?liwo?ci? usuwania obiekt?w i dodawaniem ludzik?w!.Lecz po formacie posz?o si? yeba? .
Widzia?em u jednego u?ytkownika co dawa? mape z mta tutaj na gtao i on mia? w?a?nie takie mta.
KatieM, Zacznijmy od tego ?e nie jestem twoim koleg?.
Nie wiem na jakiego grzyba - generowa? kod? wystarczy mie? zwyk?e MTA z mo?liwo?ci? usuwania obiekt?w i i nie tracisz 10/10 czasu!.
Matis997, s?uchaj mnie dziecko po 1 grzeczniej bo my chcemy pom?c nie chcesz pomocy to nie pisz po 2 MTA jest w internecie takie po 3 one usuwa tylko tobie ?eby? m?? tam co? zrobi? nie daje kod?w RemoveBuildingForPlayer
Do tego trzeba mie? oddzielny program kt?ry daje te kody lecz nazwy nie podam...
siudo97, Japytole ! kto tutaj jest dzieckiem!? przynajmniej ja zachowuje zasady ortografii. - wi?c zamknij mordeczk? jak nie masz nic do powiedzenia.
Wystarczy specjalna edycja MTA 1.3 z mo?liwo?ci? usuwania obiekt?w i git . Nie wiem na jakiego chaja - straci? tyle czasu na przerabianie kodu.