Zale?y co chcesz ni? osi?gn??. Nie rozumiem tego za bardzo bo wynika z tego, ?e:
Gracz musi mie? skin, nie mo?e by? w frakcji 3 i nie mo?e by? liderem frakcji 3.
Czy to chcia?e? osi?gn?? czy mo?e : musi mie? skin, musi by? cz?onkiem lub liderem frakcji 3 ?
Je?li tak ma by? to w tym odcinku :
if(ToFD(i)) //nie wiem dlaczego dajesz ! skoro gracz powinien sie znajdowac w tej frakcji
{
SendClientMessage(i,-1,String);
SetPlayerMarkerForPlayer(i, playerid, 0xFF0000FF);
SetTimerEx("offacmitu",3000,true,"dd",i,playerid);
}
}
}
}
}
if(ToFD(i)) //nie wiem dlaczego dajesz ! skoro gracz powinien sie znajdowac w tej frakcji
daj ! ( ==0)
czyli:
if(!ToFD(i)) //nie wiem dlaczego dajesz ! skoro gracz powinien sie znajdowac w tej frakcji
{
SendClientMessage(i,-1,String);
SetPlayerMarkerForPlayer(i, playerid, 0xFF0000FF);
SetTimerEx("offacmitu",3000,true,"dd",i,playerid);
}
}
}
}
}
No i teraz jest super Ale pytanko jeszcze takie jedno, dlaczego jak kto? wzywa t? stra? po?arn? to po jaki? 5 / 10 sek znika z radaru i na "tab" jest na czerwono i ja te? u niego jestem na czerwono ?
Znika bo jeste? blisko niego.
Kolor si? zmienia przez uzycie funkcji SetPlayerMarkerForPlayer. Je?li wszyscy maja ten sam kolor to po prostu uzyj tutaj: