No wi?c tak, zdziwi?a mnie jedna sprawa mianowicie je?eli zrobi? zmienn? no i do tego tak? p?tle:
to nie wiem dlaczego ale w konsoli wy?wietla mi tak:
przy ka?dej zmiennej jest ustawione -1 a tutaj jak wida? tylko przy zerowej. Jak ustawie w zmiennej na 0 i w p?tli na 0 to wtedy ju? normalnie wy?wietla za? jak ustawie na 1 i wi?cej to znowu ten sam problem. Kto wie od czego to zale?y?
Po co kombinowa?? Jak jest 15 argument?w w tablicy, to jeszcze mo?na r?cznie to ustawia?, ale jak jest 500 to te? r?cznie to ustawisz? Tablica niepotrzebna, wystarczy tak i problem z g?owy.
Teraz sprawdzi?em i powy?szy kod b?dzie dobry, a my?la?em ?e wystarczy co? takiego
Jednak si? myli?em i sorry za wprowadzanie w b??d.
Dla wi?kszej warto?ci (powiedzmy ok. 100) troch? bym musia? si? z tym nam?czy? jednak?e ustawie sobie wszystkie zmienne zerowe bo i tak w bazie danych warto?? najmniejsza jest 1 . Tak, a ja logicznie nie mog?em pomy?le?, ?e warto?? 0 jest -1 a pozosta?e warto?ci s? zerowe.