Przedstawiam wam video poradnik mojej produkcji jest on bardzo dok?adny.Zawiera on :
-Opis Instalacji oraz Konfiguracji
-Link do cracka (na patch 1.0.4.0 [link w pe?nym odno?niku na yt])
-Game Play
-Porady do gry
trzeba miec konto na windows live czy xlive
czy wystarczy tylko instalka gta iv, hamachi i crack+patch czy trzeba cos jeszcze robic
prosze odpowiedz i z gory dzieki wielkie ;];]
Quwer napraw nazwe sieci hamachi na filmiku ;D bo napisa?e? -gtaonline pl- jak co? to ja napisa?em tam komenta (Robertos76) nie mog?em sprawdzi? bo na 2 kompie nie dzia?a mi GTAO jutro mo?e zagramy jak przy?l? mi karte graficzna (I b?dzie dzia?a? GTA IV na 1 gb ram XD musze dokupi? )
no dobra xD jest na filmiku ale jesli mam gta iv zainstalowane cracka od fedora i ptch v 2 oraz jakies inne bajery typu config itd to wplynie to jakos jak bd instalowal to hamachi i podmienial cracka oraz instalowal patcha??
czy bedzie smigac miodzio
(sory za tak natretne pytania ale nie chce mi sie instalowac gta poraz 5)
512ram
GeForce 6600gt 128
zadzialalo lecz cielo ogromnie
Jesli nie wierzycie wasza sprawa
- ja wiem bo instalowalem na swoim kompie
nie wyssalem tego z palca
A ja mam co? takiego ?e kiedy zak?adam gre to ludzie moga wejsc a ja nie moge bo mi pisze "unable to join game" reinstalowa?em gre. Mam najnowszego patcha i cracka
Testowa?em na Vindows 7 to ten path wali gre niestety na Viscie instalowa?em pathe i gra dzia?a?a na wersji 7 ju? nie wiec jak kto? ma windows7 nie polecam instalowa? tego patha