Ciech mi ktos napisze memory adress na God mode auta (adress na wlaczenie go i wylaczenie) tak abym mogl to wpisac w Cheat engine , bo nie widze tego adressu .
Podpis
Hobbies : Microsoft Visual Basic 2008, Rubik's Cube(My record = 1:09 min::sec). = D
LIVE=Ha2ocK
Jeszcze jedno , czy to sie da jakos wrzucic do Cheat Engine Np. na add adress manually Bo jak daje na manually to pisze ze jest nie prawidlowy (chyba chodzi o to ze w adresie sa litery). I co mam wybrac Float, bytes,Binary,Double Mowie o Cheat Engine bo thce edytowac moj trainer , a nie bede robil nowego .
Podpis
Hobbies : Microsoft Visual Basic 2008, Rubik's Cube(My record = 1:09 min::sec). = D
LIVE=Ha2ocK
Pomocy Daje bUILD You PROJect wychodze z Programu mam na pulpicie Plik wchodze w niego i nie mam nic tYLKO icon Ta co dodalem A Czym mam To uruchomic ?
Podpis
Zapraszamy na www.giereczki.eu
A TAKZE na Nasz Server ;]
91.121.150.208:7373
?al nie dziala mi ten program jak wlaczam to pisze :
config.nt. Ten plik systemowy nie nadaje si? do uruchamiania aplikacji systemu MS-DOS lub Microsoft Windows.Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakoczyc dzialanie aplikacji.