Cze?? chce zrobi? klikalne textdrawy i wiem, ?e textdrawsize za to odpowiada, ale kompletnie nie wiem jak go ustawi?. Tutaj obrazek jak to mniej wi?cej chce ?eby wygl?da?o. Na ?to strefa, w kt?rej b?dzie mo?na klikn?c w textdraw.
Nie ma takiej funkcji jak "textdrawsize". Jest TextDrawTextSize, b?d? te? PlayerTextDrawTextSize, zale?y czy nasz TextDraw jest globalny czy per-player. Ale przechodz?c do twojego pytania. Nie ma tutaj du?ej filozofi. Oczywi?cie wiadomo, ?e tw?j TD powinien mie? ustawione TextDrawSetSelectable na true albo 1
x The size on the X axis (left/right) following the same 640x480 grid as TextDrawCreate.
y The size on the Y axis (up/down) following the same 640x480 grid as TextDrawCreate.
x - oznacza obr?b lewo, prawo
y - oznacza obr?b g?ra, d??
https://pastebin.com/xguZJadR caly kod td. Kompletnie nie wiem jak ustawi?, aby dalo sie w niego kliknac. W sensie da sie ale na wystarczy byle gdzie kliknac.