W GTA San Andreas Single Player od stycznia 2006r, a w SA:MP od sierpnia 2009r by?a wtedy wersja 0.2x. Pierwszy raz zacz??em bawi? si? z Pawn w 2010r i robi? swoje pierwsze otwierane/zamykane bramy w bazie, kt?re by?y wtedy czym? najlepszym. Napady na baze blisko policji w LV, czterech graczy w sultanie i jeden z m4 na dachu i te sprawy. Dobrze wspominam tamte czasy dzi? "tygyly".
Og?lnie w GTA:SA gram odk?d pami?tam, ale zacz??em w 2009 roku.
Pierwszy raz zagra?em na serwerze "Polski Power Server", kiedy gra?o tam ponad 50 graczy, a by? to chyba 2011 rok.
W GTA gra?em jak m?j brat ?ci?gn?? to by?o bodaj?e 2k8 albo 2k9. Multiplayerem zacz??em si? interesowa? w 2k12 roku i wtedy zacz??em moj? przygod? z MTA. W 2k13 roku zacz??em gra? na trybie DD kt?ry zmieni? moje postrze?enie na tryby gry. Pierwsze serwery w kt?re gra?em by?y PYLife , BestPlay na kt?rych przegra?em wiele godzin i je do dzi? polecam bo s? bardzo ?adnie i profesjonalnie oskryptowane. Co do adminstracji Pyla si? nie wypowiadam ale BP mia? fajnych i mi?ych adminstrator?w. Bardzo mi?o wspominam te czasy