Wiem, ?e mo?na samemu. Ale by?oby to bardzo ci??kie bior?c pod uwag? materia?y. Ale jestem nawet dobrym maperem wi?c mo?e mi si? co? uda zrobi?.
Hmm... da?oby si? zrobi? aby graczowi po zgini?ciu wy?wietla? si? np. czarny ekran i komunikat "Trafi?e? ranny do szpitala, lekarze Ci? ratuj?. Poczekaj chwil?. Wyjdziesz ?e szpitala za 10 sekund.".
Umia?by kto? przerobi? ten skrypt tak aby tylko radar si? zmieni?? Radar jest ?wietny, a HUD mi kiepsko dzia?a, wy??cza si? sam, kasa raz si? pokazuje, raz nie. Dziwne.
[ Dodano: 2011-10-12, 21:27 ]
Czy wielk? filozofi? by?o by zrobienie "drugiego chatu" na literk? O? Wtedy wykorzysta?bym skrypt z community, dzi?ki kt?remu to co sie napisz? na T jest widoczne dla os?b obok. W tym skrypcie niestety aby napisa? na publicznym trzeba napisa? na T #wiadomo??.
Napisze mi kto? dwa skrypty:
a.) sprawdzanie za pomoc? komendy /bron nick jaki gracz jakie ma bronie.
b.) komenda dla policjant?w /usunbron nick, kt?ra usuwa?a by danemu graczowi wszystkie bronie jakie posiada.
?