Potrzebuje Skryptu na przydzielenie auta do frakcji nie na skin nie na id ale na rejestracje jak na samp lub bynajmiej na serial jak to zaczac lub podajcie gotowy
Skrypt DAJE Zimne Piwo
Nie rozumiem Ci?. Chodzi Ci o blokad? samochodu frakcji dla gracza? Najlepiej zrobi? blokad? na ACL. Nie wiem czy da si? zablokowa? na rejestracje. Naj?atwiej jest wzi?? ID samochodu i przydzieli? do grupy ACL.
Kiedy? mi pomaga? tonymontana, robi? skrypt w?a?nie na to. Teraz ten skrypt nie jest mi potrzebny. Jest to skrypt na blokad? aut na dany skin. Np jak masz taki skin to mo?esz wej?? do takiego samochodu. To co wstawiam jest ustawione na samochody i skiny Pomocy Drogowej. Jak kto? nie ma skinu wyskakuje mu okienko nie pracujesz w pomocy drogowej.
Dzienks Chyba juz TO zrobie if isObjectInACLGroup do znawoc?w sie na skryptowaniu w acl Czy to zadziala na pojazd weldug mnie na objekt
ale moge sie myli?
Nie wiem jak Ci to wyt?umaczy?. Ten o to
"if" sprawdza czy dany gracz co wykonuje funkcj? jest w grupie ACL.
Prosty skrypt:
Je?li jeste? adminem i wpiszesz /test to na czacie wyskoczy Ci "Test",a je?li nie jeste? adminem i wpiszesz komend? to wyskoczy Ci Nie jeste? adminem! To trzeba umie?ci? po stronie serwera.