Ot?? zakupi?em u pakera serwer. Nie ma niestety dost?pu do FTP, wi?c ca?? map? trzeba przes?a? na emial po czym wgrywaj? j? na serwer. I teraz opisze sw?j problem:
Wys?a?em na emial plik z mapa tj. g??wny folder w kt?rym znajduje si? mapa( amx) i 2 foldery(scriptfiles i filterscripts). Mapka zosta?a wgrana serwer. Wybieram map? w odpowiednich opcjach, restartuje serwer i serwer nie reaguje ( slot?w 0/0 ping 9999). Czy to moja wina? Ja nie da?em jakiego? pliku? Mo?e czego? nie zrobi?em? - To jest bardziej prawdopodobna wersja:)
A mo?e wina le?y po stronie wgrywaj?cego?
Poniewa? mapka jest ?ci?gni?ta z innego forum to nie dam adresu( chyba ze kto? chce bardzo pom?c to dam na PW). Prosz? o odpowiedzi.
P.S. Poniewa? wgrywanie na ten serwer jest bardzo uci??liwe i wymaga sta?ego trucia ty?ka osoby wgrywaj?cej to zapytam czy kto? udost?pni?by 5 slotowy serwer z dost?pem do FTP. Dla niekt?rych to niedu?o a dla mnie mega pomoc. Serwer na okres ile mo?e da?:)