|
Wysłany: 2022-03-16, 20:21
|
|
BureQ

Nick w MP: Alonek
Piwa: 557
|
|
|
|
Autor modelu: Alonek
Discord do kontaktu: Alon#1309
Zezwalam na edycje TXD modelu, nie zezwalam na podpisywanie si? jako autora oraz na edycje DFF((zabezpieczone je?li chodzi o edycje DFF samego modelu))!
Siema, ostatni czasy dochodzi do mnie wiele pr??b o modele, lecz nie kt?rzy si? nie wywi?zuj? z tego, z tego powodu udost?pniam Exterior Magazynu w LV wraz z modelem p??ek.
Dodaje, MODEL by? robiony dla sdxyt a dok?adniej dla serwera UltimaMTA, lecz nie wywi?za? si? z umowy, przelew nie dotar?. Pozdrawiam Jak kto? chce legitcheck'y ?e to model wykonany przeze mnie, zapraszam do zobaczenia moich wcze?niejszych post?w <3
**Dodatkowe wskaz?wki**
Aby zmieni? logo na pude?kach, nale?y pobra? MagicTool ((lub inny program kt?ry otwiera pliki TXD i pozwala na ich edycje)) otworzy? karton.txd/, po czym zamieni? logo i logo2 na swoje **Wa?ne** Pliki musz? si? nazywa? logo i logo2 aby dzia?a?o ^^
**Wygl?d magazynu**
https://imgur.com/a/RIy8w9E
**Wygl?d p??ek**
https://imgur.com/a/WEZ3Ffs
Link do pobrania ((za piwko oczywi?cie hah)) VVVV
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi) | | Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować. |
Je?li chcesz abym wykona? model dla ciebie, napisz do mnie na discordzie: Alon#1309
|
| Ostatnio zmieniony przez TheSebaPL 2022-05-04, 16:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 73 piw(a): patryk131, m_pablo, Th4er_, Szymon258, PicioKoks, P.Wiśnia, YhuS*, czoskowy158, czarnoziem200, Mr.Dres, Matikmontana, DaVeCS, m0ntaneq, bindor33, FELEQ, Andrzej22, KozakgryMBS, probyk200, FroxiakPL, KozaczeQgg, krystek77, Whiskyx, Wilku8618, Dawerty, Gienkoskyy, JakubeQ1337, ShadowNight123, tayren, gsgfdgdfgdgf, Johny1605, perek2500, ChudyByk.2115, ShadowColorsPL, Dashan, planerek, Yolo_123, EssaWariacie, rxkrxd, piwnica, !hejcob, Han121, kolabo, 2x48, _Dziadek_, YooEZ, _TigerKill_, jcbe., thelik7, sobek69, Alanoo, SHADOW2115, Rutek312341243, nevo, Kellus, Marcin1, szymix, Mefe, Turiz, Flaczek, Psychoo, 4353, Jellonek, is.snake, m4tiiKOX, Pokebol12, adiqs, PanTomek, Maniekkkkkkkkk1, dzb4n, MedicRPG, neksiu^, flaps., Xarjoo_ |
 |
|
Wysłany: 2022-03-17, 18:43
|
|
!ryzee
rebornMTA

Nick w MP: drakovskyy
Piwa: 55
|
|
|
|
XD, no troch? beka w c**j
zrobi?e? to dla mnie na zam?wienie, kaza?em ci zaczeka? jaki? czas bo mam problem z przelewem od kolegi po-czym wystawiasz bez mojej wiedzy model Jedyne co napisales to ze wstawiasz bez zapytania, iq 200 masz
Zacznijmy od tego ?e tworz?c model nie wspomina?e? nic na temat $ (bym si? przygotowa?), nagle gdzie? po?rodku waln??e? ?e chcesz siano XD
pozdro na rejonie
|
|
|
|
|
|
| Tagi: exterior :: magazynier |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na: