Moja opinia jest taka wiele pocz?tkuj?cych graczy mta gdy zainstaluje gr? po raz pierwszy nie szuka nie wiadomo jakich serwer?w tylko rozgrywki byle wbi? i pogra? inni lubi? te? kiedy rozgrywka opiera si? na takich serwerach robionych na gmach pod og bo wiedz? ju? gdzie co jest te serwery praktycznie r??ni? si? jedynie opraw? graficzn? a czasami nawet tym nie inni po prostu czuj? si? tam bezkarni bo co to za strata dosta? bana na takim serwerze gdzie wszystko bardzo szybko osi?gasz ale zdanie moje na koniec jest takie jest od groma powod?w korzystnych dla owych graczy dlatego graj?
na samym poczatku tworzysz recenzje serwera a? do 2 min mi si? ju? nie chcia?o ogl?da? postaraj si? nad tym co chcesz zaplanowa? ewentualnie zr?b co? podobnego jak rito,?e m?wisz na samym pocz?tku filmu np. B?d? recenzjowal na samym pocz?tku pseudolife a potem powiem czemu ma tyle graczy. Pozdrawiam.