ERROR: Couldn't parse meta file for resource 'inne'
[ Dodano: 2012-03-31, 22:35 ]
wystarczy ze dodam do mety ten skrypt kt?ry pomogli?cie mi zrobi? i nie dzia?a ju? ca?y skrypt do kt?rego wrzucam ten plik.
Nie, poniewa? trzeba informacj? przenie?? na stron? serwera co wi??e si? z zastosowaniem wi?kszej ilo?ci funkcji i pewnym baga?em do?wiadczenia w pisaniu w Lua. Jak chcesz mo?emy kontynuowa? temat, ale nie spodziewaj si? szybkiego gotowca. ?ycz? jednak mi?ej zabawy .
Nie no spokojnie jestem naprawd? wdzi?czny za to ?e dzia?a ten klawisz home Mam jeszcze problemy z co niekt?rymi skryptami ale w tym temacie to chyba nie zgodne z regulaminem prawda?
[ Dodano: 2012-03-31, 23:27 ]
A czy w tym temacie moge jeszcze napisa? problem z jednym skryptem?
Mam problem z systemem sprzedawania samochod?w chodzi o salony , mianowicie nie wszystkie autka da si? kupi? , podczas jak kupuje auto kt?rego przypu?cmy nie mog? kupi? to ju? wy??cza sie ca?e GUI salonu , a np auto takie jak manana mog? normalnie kupi? , nie wiem co jest tego problemem , resetowa?em nawet baz? MYSQL i nic to nie da?o.
No ci?zko to opisac bo wszystko niby dzia?a super , dopiero po zakupie pojazdu wyrzuca GUI salony i tyle. A ?e skrypt jest masakrycznie d?ugi tutaj raczej zaj??by p?? strony