Witam ! mam ma?y problem z skryptami typu db wi?c mam sobie server wszystko ?adnie piknie a pewnego dnia wchodz? server wy??czony wchodz? po reinstallu bo tak mi zaproponowa? kto? z supportu Server Project i chce pod??czy? server pod mysql odpalam ten skrypt odpowiedzialny za baze (ogrpg-db i db2) i przy ka?dym skrypcie musz? czeka? a? si? odpali tylko 1 skrypt typu db z reszt? jest dobrze pr?bowa?em wgra? inne db i to nie pomaga i do tego jeszcze pisz? ?e nie ma po??czenia z mysql chocia? jest wszystko ok wpisane dane tabelka i nic ! pytalem znowu supporta "SP" i m?wi? ?e server jest ?le skonfigurowany chocia? by? po reinstallu prosze o pomoc mo?e to jaka? moja wina i tego nie widze bo zaczynam sie ju? denerwowa? ss z db https://scr.hu/2LO1Lv prosze o pomoc i z g?ry dziekuje PS: przepraszam za refresh ale nikt nie odpisywa? (kto? odpisa? ale nie wiedzia?em jak to naprawi? a ten kto? nie pom?g? albo nie zauwa?y? ze odpisalem)
i chce doda? ?e sewer normalnie na tym sta? ponad miesi?c i od tak go wyrzuci?o i juz db nie chce dzia?a? chocia? jest dobrze pod??czone prosze o pomoc i wyjasnienie jak naprawi?