Mam problem bo mialem serwer na serverproject i umialem baze wgrac a na pukawce nie ogarniam co wpisac w ogrpg-db i DB2 skrypty mam z itsa.Prosze o pomoc moge podslac screeny! daje piwerko za pomoc !
Cie?ko mi wyt?umaczy? jak ja nawet nie wiem czy ty masz tabele zrobione ...
Przykro mi ale jak nie rozumiemsz nic, k?pletnie nic to nie ma sensu stawia? serwera przyjacielu RPG. Zacznij od czego? ?atwiejszego na przyk?ad freeroam albo GM nie ma MySQL ..
podeslij link do tej strony z tym poradnikiem poprostu nie ogarniam bazy danych na pukawce i chce zeby ktos mnie poinstruowal.Jak mi to pomoze dam suba piwko i respekt
fapster, ehh przecie? nie b?d? nagrywa? poradnika z takiego czego? czekaj dalej mo?e kto? b?dzie wstanie ci jako? lepiej wyt?umaczy? ja po prostu nie potrafie pozdrawiam. Cze??.
Musisz wykupi? na pukawce baz? danych MySQL, po uczynieniu tego musisz przej?? do odpowiedniej zak?adki z informacjami o niej, nie wiem dok?adnie gdzie to jest poniewa? nie korzystam z pukawki. W zak?adce musz? by? takie informacje jak Host, Nazwa, Has?o i User (to samo co nazwa). Owe dane musisz przepisa? do skryptu.
Pass to has?o
User to user
name to nazwa i host to host.