Oj ?ukasz... Przecie? to ten sam silnik gry co GTA IV, no mo?e jakie? ma?e poprawki wprowadzili ale to nic nadzwyczajnego xD.
RockStar lubi PS3 wi?c najpierw na niego wypu?ci GTA. Mo?e xbox b?dzie ostatni
Podpis
EloElo3289: Trolling to zabawa w odpowiednich rękach.
Zasadniczo nie chc? mi si? zag??bia? w budow? przepraszam, ale sugeruje si? tym, ?e ka?d? FIF? czy PES daj? na PS2, wi?c prawdopodobie?stwo ro?nie. To ?e nie dali IV na PS2 nie przekre?la ca?kowicie szans na V na PS2 . Nie wiem co trzebaby dorobi? do PS2 aby dzia?a?o ale s?dze ?e dadz?, je?eli dadz? czekam na piwko je?eli nie stawiam tobie
No sorry, ale gry jak PES i FIFA to niewypa?y. Te gry maj? takie wymagania, ?e odpali? bym to na atari. Prosz?, nie por?wnuj gier do jakiego? marnego "czego?". GTA V wyjdzie pewnie na Xbox, PS3 i PC i pewnie jednocze?nie. To ?e bardziej lubi konsole to brednia, gdyby nie PC to by nie mieli pewnie po?owy sprzeda?y (Gram na konsoli) Wi?c jestem dobrej my?li, i oby teraz lepiej zoptymalizowali j? dla PCciarzy .