Cze??. Mam do Was pytanie - jaka jest wed?ug Was najtrudniejsza misja w SA? Wed?ug mnie Kradn?cy Wujek Sam, kilka razy to przeszed?em, ale dopiero po kilku pr?bach
W Grand Theft Auto San Andreas nie ma du?o trudnych misji, je?li ju?.. to dosy? trudna jest ostatnia, oraz ta na farmie, bo przechodzi?em je po dwa razy.
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
Pocz?tki, ta gdzie jedziemy rowerem na Grove Street po pierwszej cutscence. Ciagle mnie Ballas zabija i na czitach j? przechodze. Druga to ta minigra z tego moda no... hot caffe.
Podpis
Jeśli Ci w czymś pomogłem nie zapomnij o wystawieniu PIWA w ramach podziękowań. Mile widziany również jest RESPEKT.
Najtrudniejsza? Hmm tylko taka, gdzie chyba dla tego go?cia od Yakuzy czy jak zwa? tamtego ?lepego z San Fierro, trzeba by?o zwi?kszy? pojemno?? p?uc. Strasznie upierdliwe i nudne