czy aby napewno posiadasz wersi? .amx gamemoda ? Ps.Poka? logi z pluginami, i powiedz czego u?ywasz w gm (pluginy) . myby streamer ? or pobierz http://www.solidfiles.com/d/5c0a/ to i wgraj
u?ywam streamera i sscanfa, og?lnie na domowym serwerze wszystko dzia?a?o poprawnie ale gdy postanowi?em przenie?? go na hosting serverproject.eu to nie mo?e mi sie w og?le odpali? GM
Zobacz czy czasami w #include nie masz jakiego?, kt?ry powoduje b??d. Ja mia?em tak z sscanf2. Usuwaj je kolejno, a gdy znajdziesz winowajc? to przeinstaluj go. Je?li u?ywasz danego plugina, include to wtedy spr?buj je zaktualizowa?
Podpis
Jeśli Ci w czymś pomogłem nie zapomnij o wystawieniu PIWA w ramach podziękowań. Mile widziany również jest RESPEKT.
og?lnie ja powiem to co my?l? , i co chce wiedzie? gdzie ty wrzucasz pluginy do jakiego folderu i czy w twoim notatniku server cfg masz dodane linijke plugins sscanf.dll czy plugins sscanf.so , i czy ty tylko aktualizujesz same pluginy czy ten robisz konwerasacje mapy dodajac inc do folderu include bo my?l? tutaj gdzie? le?y problem.