Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2018-01-04, 22:21

cayman11

Na forum: 4948 dni

Respekt: 50

Witaj!

Nie wiem czy pisz? w odpowiednim dziale, wi?c je?li jest w z?ym miejscu to prosz? aby zosta? przeniesiony w?tek w odpowiednie miejsce.

A wi?c przyjedzmy do mojego pytania. Bazuj? na niestandardowej mapie jak? jest Vice City. Niestety, ale jest ona miejscami strasznie "ostra" i pojazdy si? niszcz?, brakuje kolizji itp. Dlatego musz? j? miejscami edytowa?, aby mog?a by? jako? grywalna. Dlatego st?d moje pytanie. Czy mog? co? takiego wykona? i p??niej czerpa? z tego zysk? Mo?e pytanie wydaj? si? strasznie g?upie, ale w ko?cu jest to mapa Rockstara i czy na pewno mog? j? w taki spos?b wykorzysta?? Wole si? upewni?, ni? p??niej mie? jakie? problemy z tak? pot??n? firm?.

Dzi?ki za ka?d? odpowied?.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2018-01-04, 22:56

koxpl2x22

MAPPER-ALLEREK

Na forum: 4556 dni
Nick w MP: ALLEREK

Piwa: 1726

Respekt: 142,5
Respekt: 142,5

A czy mo?esz korzysta? z mapy GTA SA?

Wysłany: 2018-01-05, 16:03

Wilq

Na forum: 4428 dni

Piwa: 739

Respekt: 1225,8
Respekt: 1225,8

Kolega wy?ej zada? ju? to pytanie, wydaje mi si?, ?e wszystkie dost?pne serwery korzystaj? z modeli i map gry GTA: SA, wi?c z tym na pewno nie b?dzie ?adnego problemu.

Wysłany: 2018-01-08, 22:48

Ciastuuś

Truck soon...

Na forum: 3071 dni
Nick w MP: Ciastuuś

Piwa: 4297

Respekt: 640
Respekt: 640Respekt: 640

Mapa jest przekazana do u?ytku codziennego. Mo?na j? modyfikowa? na wiele sposob?w oraz jest dost?pna na wiele forach. Znalaz?em na jednym z nich takow? map?, kt?ra nawi?zuje do tematu - http://gtaforums.com/topi...mpatible-build/

Tak?e ?adne problemy nie powinny wynikn?? gdy? Rockstar nie zajmuje si? takimi rzeczami jak lekkie przerabianie konwertowanej mapy, kt?ra w ramach osobistych jest wykorzystywana do dzia?a? takich jak poprawki. Zapewniam, ?e ?adne problemy nie zostan? wniesione za takowe poprawki :)

Podpis
Truck soon...

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Niestandardowa mapa, a Rockstar Games Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi