Siema to znowu ja Dzi? wam przedstawiam ma?? wysp?. Mo?na j? wykorzysta? jako wysp? dla vip'?w ale to ju? wasza sprawa do czego jej u?yjecie . Jest tam 167 obiekt?w, ca?? wysp? robi?em 2-3 godziny.
SS'y znajdziecie tutaj http://imgur.com/lLV8uVB,...sM1s2,mjy4cOY#0
Dobrze, a teraz obiekty
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Ostatnio zmieniony przez Karollos 2015-07-28, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
Pytasz dlaczego? Je?eli sw?j obiekt nazwa?e? wysp? czyli jaki? obszar najcz??ciej piaszczysty, u ciebie wysp? jest boisko do koszyk?wki, mog?e? tam zbudowa? jaki? domek do kt?rego da si? wej??, doda?oby to klimat, zatoka czyli wysuni?ty obiekt robi?cy za przysta?, du?o mo?na wymienia?, w tym miesi?cu spr?buje Ci pokaza? jak powinna wygl?da? klimatyczna wyspa.
Hahahahaha ja
Szuka?em jakiej? p?askiej powierzchni ale nie znalaz?em, wi?c u?y?em boiska do koszyk?wki
[ Dodano: 2015-07-28, 08:08 ]
Dzi? chcia?em zmieni? hosting ale wyskakuje mi jakie? bza.pl znacie jaki? inny hosting zdj??? np. fotosik.pl tylko nwm ile tam zdj?cia b?d?.