Siema ludzie prosze was o pomoc poniewa? nigdy tego nie robi?em i chcia?em wgra? mapensa na hosting 1shot1kill ?eby z kumplami popykoli? i nie dzia?a mapa tzn dzia?a?a na localhoscie bardzo dobrze "prawie" a na hosting nie chce nwm czy mam wgrywa? gdzies pluginy czy include takie jak sscanf mysql zcmd czy streamer i czy cos si? dopisuje w tym pliku .cfg prosz? o szybk? pomoc
B??d jaki wyskakuje to File or function is not found
No ok ale np mapa grandlarc kt?ra jest tam podstawowa ?e tak powiem dzia?a normalnie a ma includy float oraz a_samp kt?rych nigdzie nie ma w serwerze i o co cho
Witaj wszystko zale?y od mapy kt?r? pr?bujesz odpali?.
Trudno jest nam Tobie pom?c je?eli nie wiemy co to za mapa i z jakich plugin?w korzysta.
Otw?rz plik .pwn mapy i sprawd? jakie ma include, nast?pnie pobierz najnowsze ich wersje i skompiluj mape i pliki wrzu? na sw?j hosting. Je?eli wgrywasz na hosting to zapewne jest tam Linux i musz? by? tam pluginy w formacie .so.
Virelox mapa jest moja korzysta na razie tylko z zcmd sccanfa i mysql wi?c du?o tego nie ma ale chodzi mi o to g??wnie czy includy mam wrzuca? gdzie??? czy tylko pluginy do folderu i w cdg i czesc?
Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory)
A to nie jest tak,?e tego pluginy u?ywa si? na dom?wce tylko tylko w .dll? Najlepiej go usu? z server.cfg i z folderu plugins i powiedz czy mapa dzia?a i tyle
ProBaton, nie. Hosting/VPS nie ma tej biblioteki wymaganej przez plugin, przez co nie mo?e za?adowa? pluginu. Zostaje pisa? do hostingu ?eby wgrali bibliotek?. Ew. Napisz jakiego pluginu mysql u?ywasz
Podpis
GG: 61963221 - Discord: NitroFuN#2819
Gracz SA:MP - 2010-2019
Support Team - 26.11.2017 - 16.01.2018