Witam, mam taki ?e po wgraniu paczki, wpisaniu sie w acl nie mog? uzy? komendy /register a /login juz mog?. Z tego powodu nie mog? w??czyc panelu admina i szybciej odplac skrypty niz np. przez konsole na hostingu w moim przypadku jest to svpj.
Za pomoc stawiam piwerko .
Ostatnio zmieniony przez TheSebaPL 2023-02-10, 09:45, w całości zmieniany 1 raz
Prawdopodobnie masz w??czonego "cora" przez to nie mo?esz si? zarejestrowa? mo?esz w??czy? sobie konsole na svpj wpisujesz "addaccount LOGIN HAS?O" i mo?esz si? bez problemu zalogowa? do Panelu Admina tylko nie zapomnij si? doda? do acl je?li dodasz si? to wpisz r?wnie? w konsoli reloadacl
W?a?nie "core" jest wy??czony w acl jest ten nick wpisany nie ma zadnego skryptu wlaczanego a /register dalej nie dzia?a. Zrobilem tak jak pisa?es ?e przez konsole
"addaccount" i uda?o mi sie zalogowa? lecz panelu nie mam i nie wiem dlaczego czy masz jakies pomysly?
Gdy probowalem sobie nadac panel admina gdy nie bylo paczki wgranej, to owy panel mia?em lecz gdy usunalem te podstawowe foldery co s? odrazu wgrane i wgralem paczke to juz panelu admina nie moge w?aczyc.
Oczywiscie zostawilem te 2 foldery podstawowe "web" i "admin" reszte usunalem.