Witam chcia?bym postawic serwer z kolega jednak jedyne co na poczatek potrzebujemy to jakis dzialajacy panel logowania z rejestracja np gdy jakis mam to nie dziala w nim rejestracja .Wiem ze to trzeba jakos podpiac pod mysql serwer itp ale w tych sprawach jestem zielony i dlatego was znawcow chcialbym prosic o jakis poradnik bo nic w tej sprawie nie umiem Licze na to ze mi poradzicie co robic Pozdrawiam
Jak masz zwyczajny panel logowania to wystarczy doda? go do acl admin w admin panelu o tak resource.loginpanel albo w pliku acl.xml tam gdzie da?e? sobie admina. Poszukaj na gtso jest pe?no poradnik?w i skrypt?w
No wlasnie nie (nie umiem obslugiwac sie forum xD) gdy mam jakis i klikam register pisze ze zle wpisalem musze inaczej lub cos takiego A i znalazlem teraz jakis i gdy chce zarejestrowac jakies konto pisze Ze juz takie istnieje .Prosze pomozcie
Kolega no pobra?em ogarniam tylko jak wgrywam to pisze ze takie konto istniejie i mam podac inny login nawet proboje wpisac byle co ale zawsze jest takie konto
Ehh ciagle proboje ci wytlumaczyc ze tak robie Jak chce sie zarejsetrowac nawet bylejakim loginem pisze ze jest juz takie konto a uwierz mi nie ma .skorzystalem z twoich linkow i to samo.