Nie mow do mnie dorosnij, poniewaz jestes mlodszy ode mnie o 13 lat -.-. co do podziekowania to dziekuje przy kazdej pomocy, ale jak juz chcem pomoc to musicie szyfrowac wypowiedzi, napiszcie poprostu kod i koniec tematu, a ne poszukaj tu znajdz tam.
Mo?e jestem od ciebie du?o m?odszy, ale na pewno rozumiem wi?cej ni? ty. Nikogo nie obchodzi co ty chcesz. Dla nas jeste? zwyk?ym ?mieciem co nawet nie podzi?kuje za rad?. Jak tego nie ogarniasz to zacznij od podstaw, a nie od tych rzeczy, co ?eby je zrobi? trzeba chocia? odrobin? my?le?. Nie jeste?my od twoich zachcianek. Czy pomo?emy, czy nie - to jest nasza sprawa, a ty nie powiniene? tego tak pilnowa?.
Mo?ecie mi da? warna, za ostre s?owa, ale chyba trzeba go nauczy? jaki? zasad, jakie panuj? na tym forum. Zacz?? agresywnymi s?owami to ja sko?cz?.
Jacob, zaczelem wulgaryzmami, to ty nie koncz wyzwiskami to 1. po 2 nie stwierdzilem ze jestescie od moich zachcianek. po 3 jak to okresliles, to jest moja sprawa od czego bede zaczynal, kazdy woli uczyc sie inaczej.
W takim razie forum stworzone dla picu?
Ciastkooo, a my jeste?my stworzeni by ci pomaga?? Nie jeste?my robotami. Jak ludzie nas wkurzaj? (nale?ysz do tej grupy) to po prostu ignorujemy temat/post. Nie jeste?my zmuszani do pomagania. Robimy to bo chcemy; nie chcemy, nie robimy. Proste, nie? Wi?cej off-topu robi? nie b?d? bo wyrazi?em si? chyba przejrzy?cie jasno.