siemka.otoz dostalem od kolegi skrypt ale wystapilo kilka bledow:
1.dorobcie mete tak zeby dzialalo
2.ustawcie zeby po wpisaniu komendy /panelsalon odpalal sie ten panel
3.zrobcie zeby dzialalo:) bo nie wiem czy sa jakies bledy
LINK!
ZA POMOC POLECA 3 PIWKA!.
a? si? wypowiem
po 1 skrypt kradziony pewnie wydobyty z folder?w mta
po 2 nawet mety nie potrafisz zrobi?
po 3 jest tam triggering a nie ma strony server
po 4 wez sie za pisanie skrypt?w a jak ne to se z community ?ci?gij nie kradnij czy te? tw?j "kolega"
po 5 temat do zamkniecia.
dzi?kuje dowidzenia
Podpis
[you]
, Sprawdź pierwszy serwer Roleplay, stawiający duży nacisk na grę In Character!
www.lss-rp.pl
irvis
umiem mete zrobic ale nie wiem po jakiej stronie zrobic te skrypty czy server czy client
to nie z communicity tylko kolega sam pisal...
jak taki madry jestes zebym napisal sam skrypty to czemu ty tego nie zrobisz.
podobno to forum jest od pomagania a nie ponizania prawda.?
Hola, hola, basta!
Nie umiesz robi? mety, skoro nie potrafisz umiejscawia? skrypt?w - to chyba logiczne, nie?
To forum jest owszem do pomagania, ale nie do przerabiania ca?ych skrypt?w. Wrzucasz tutaj informacj? z czym masz problem ew. kawa?ek kodu, w kt?rym spodziewasz si? b??du, a my pomagamy.
Poza tym - pohamuj j?zyk albo naucz si? kulturalniej wyra?a?, bo takim zachowaniem jedynie mo?esz sobie popsu? opini?.
sadek232323, ten skrypt jest na 100% kradziony z folderu mta:sa bo widz? ?e s? triggering a niema serwera .
2.Skrypt jest napisany dobrze i z du?ymi funkcjami wi?c to nie tw?j panel .
3.Dla mnie temat Close ,bo tu nic nikt nie dzia?a z tym skryptem
Pioruniasty. skoro forum do pomagania to czemu IRVIS sie tak odzywa tak jakby zrzedzil na cos. cos sie nie podoba to nie musi pisac logiczne tak? a nie oczywiscie musial dodac swoje 5 gr i wes tu jezyka nie hamuj...
[ Dodano: 2012-05-22, 22:09 ]
a po 2 nie wiem jak wy bierzecie info z wiki mta jak to po ang xd
Ja osobi?cie korzystam z chi?skiej wersji, jest o wiele czytelniejsza i wygodniejsza, nawet taki pi?ciolatek(?) jak ty nie wiedz?cy ?e niekt?rzy ludzie znaj? po 2 (albo i 3, np ja) j?zyki..
Tak:
1. kolejny uzytkownik ktory cisnie innych.. a mowia ze ja sie unosze (jak tu sie nie unosic)
2.mam 15 lat!
3. znam jezyk
4. nie chwal sie ...
5. jestem w polsce tak? wiec uzywam polskich wersji nie ang-,-
no tak ale pioruniasty jest prosba.bo ja te np setElementModel rozumiem te funkcje ale nwm kiedy np uzyc if,then jakies te zaimki czy cos xd a tak to bym umial robic skrypty .
Pantera, no tak te? to mam teraz zobaczy?em ?e to jest z cps wi?c sadek232323, nie k?am ?e robi? tw?j kolega albo kto? bo to nie prawda ,mo?e jedynie przerobi? jak s?dze ?e dosta?e? to jak tak, a jak nie to ty to zabra?e? z folderu mta.
Widz? ?eby zamkn?? ten temat i uczy? si? lua bo nikt ci nie pomo?e w kradzionych skryptach
Jak potrzebujesz skryptu jakiego? to napisz w?tek zr?b gui(jak to ma by? w gui)