Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2019-10-10, 20:25

Maniekxx

Amator

Na forum: 2894 dni
Nick w MP: Maniekxx

Piwa: 225

Respekt: 110

Ostrzeżeń: 20%
Witam, ot?? chcia?bym stworzy? panel administratora w kt?rym b?d? wy?wietlane dane z phpMyAdmin. Chodzi mi o to aby np, je?li napisze co? na serwerze MTA (GM ogrpg) na czacie lokalnym trafia?o do bazy danych (To ju? mam za?atwione) a nast?pnie na stron? WWW, lecz problem w tym ?e nie wiem jak to zrobi?, chce te? aby by?y tam wy?wietlane wszystkie dane z poszczeg?lnych tabeli. Je?li mam tabele ogrpg_logi I tam s? tabele Takie jak (Nick, Tekst, Serial) To chcia?bym aby na stronie WWW te? by?a tabela kt?ra wy?wietla?a by tak? informacj?. Czy takie co? jest mo?liwe do wykonania? Oczywi?cie chc? te? aby da?o to si? podpi?? pod Baz? danych za pomoc? DB-connect (Je?li napisa?em co? g?upiego to przepraszam ale jeszcze si? ucz? :P )

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2019-10-10, 21:02

ShedarPL

Na forum: 4715 dni
Nick w MP: Lrdxknws.

Piwa: 1

Respekt: 60

Tutaj powiniene? znale?? odpowied? na wszystkie pytania ;)

https://pomoc.home.pl/baza-wiedzy/pobieranie-danych-z-tabeli

Wysłany: 2019-10-10, 23:39

Maniekxx

Amator

Dzi?ki, uda?o mi si? stworzy? ju? cos. https://imgur.com/a/IyJr7o3 . Wiem ?e nie wygl?da to najlepiej, ale na razie jako? dzia?a (serial zosta? ukryty) i mam pytanie co nale?y zrobi? aby kod HTML nie wy?wietla? si? przy nicku? I co nale?y zrobi? aby panel ?adniej wygl?da?? Oraz jak doda? r??ne kategoria takie jak (Logi serwera, kary, u?ytkownicy) chodzi mi o to aby za pomoc? odpowiedniego przycisku na stronie prze??cza? sie mi?dzy tymi kategoriami.

Wysłany: 2019-10-15, 18:01

P.Wiśnia

Programista LUA

Na forum: 4045 dni
Nick w MP: P.Wiśnia

Piwa: 376

Respekt: 100
Respekt: 100

"Maniekxx" napisał/a:

Dzi?ki, uda?o mi si? stworzy? ju? cos. https://imgur.com/a/IyJr7o3 . Wiem ?e nie wygl?da to najlepiej, ale na razie jako? dzia?a (serial zosta? ukryty) i mam pytanie co nale?y zrobi? aby kod HTML nie wy?wietla? si? przy nicku? I co nale?y zrobi? aby panel ?adniej wygl?da?? Oraz jak doda? r??ne kategoria takie jak (Logi serwera, kary, u?ytkownicy) chodzi mi o to aby za pomoc? odpowiedniego przycisku na stronie prze??cza? sie mi?dzy tymi kategoriami.

Kod HTML jest pobierany z bazy danych. Zmie? rekord w bazie danych, albo w skrypcie zr?b aby podczas banowania dodawa?o nick bez #kolor.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Maniekxx
Wysłany: 2019-10-17, 17:04

Maniekxx

Amator

Aidis, Dzi?ki, zrobi?em tak jak powiedzia?e? i wszystko jest w porz?dku.

Tagi: panel :: administratora
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » INNE JĘZYKI » [PHP] Panel administratora Odpowiedz do tematu