Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2019-07-20, 21:49

Cj_gaming

Na forum: 2851 dni

Piwa: 53

Respekt: 50

Siemacie!

Niedawno zainteresowa?em si? web-developingiem, wi?c szybko nauczy?em si? front-endu i jako? 3 dni temu rozpocz??em nauk? PHP. Na razie nie jestem w tym najlepszy, ale par? miesi?cy solidnej nauki, praktyki i b?dzie tylko lepiej :)

Przedstawiam wam m?j pierwszy projekt, kt?rym jest sklep premium. Co prawda nie jest on sko?czony, bo nie ma mo?liwo?ci faktycznego dokonania zakupu, brak mo?liwo?ci dokonania wp?aty, ale posiada ca?? reszt?, co zwa?ywszy na to, ?e ucz? si? dopiero jakie? 3/4 dni, to i tak chyba nie?le ;). Zapraszam do pobierania, ogl?dania i prosz? o ocen? oraz podanie mi b??d?w (bo na pewno jakie? s? xD), ?ebym w przysz?o?ci ich nie pope?nia?.

Macie ma?y podgl?d, jak to na razie wygl?da. Niezbyt pi?knie, ale w zamy?le mam to w przysz?o?ci nieco ulepszy?, w miar? jak wzrosn? moje umiej?tno?ci i mo?liwo?ci :) https://imgur.com/a/RnfHj98

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Ostatnio zmieniony przez Cj_gaming 2019-07-21, 16:36, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 53 piw(a):
Nexisten, BoJaKoX, AmaMa., Ravolt1337, Sergo86, Vintage, dymitruk62, Bugs, Xyrusek, nak, Esquu, lolekpl1234, Hades., Kacperiusz, godo, Oskaros3769, nero^, BeTa, Kubuulek, xyzzz^, xClyX, zeusmc00, DeveloperJuuxlz, KozaczeQgg, ArnieV2, bpiont, NexON39, probyk200, Juciedev12, koksxd122, exize999, VVVampir, Frixen, comfof000, dev.cloud, Jacob_0, Vapee, comf30zzz, ObeyeK*, mis14, hefvx, KacperKS, m_pablo, Th4er_, k.o, DANIELYT1000, thekoteczek, .vanezza, Sokdev18, anonimovy, ArdeniakTV, Jellonek, dajrekcior
Wysłany: 2022-04-28, 23:50

NexON39

Na forum: 1645 dni

Piwa: 3

Respekt: 50

Panel bardzo ubogi je?eli chodzi o funkcjonalno??. Nie wykorzysta?e? pe?nego potencja?u tego projektu. Je?eli chodzi o stylistyk? kodu no to jest ona na poziomie przeci?tnym, a o bezpiecze?stwie nie wspomn? jak w dos?ownie 5 sekund mo?na wykona? w twoim panelu atak SQL inject. Taka moja opinia.
Zamiast tego:
Kod:

if ($num_rows == 1)
{
$rezultat = 1;
return $rezultat;
}
elseif ($num_rows < 1)
{
$rezultat = "no";
return $rezultat;
}
elseif ($num_rows > 1)
{
$rezultat = 2;
return $rezultat;
}

nie lepiej tak?
Kod:

if ($num_rows == 1)
$rezultat = 1;
elseif ($num_rows < 1)
$rezultat = "no";
elseif ($num_rows > 1)
$rezultat = 2;
return $rezultat;

Postaw piwo autorowi tego posta

Tagi: sklep :: premium
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » INNE JĘZYKI » [PHP] Sklep premium Odpowiedz do tematu