Witaj mam problem , chc? aby frakcje mia?y swoje oryginalne pojazdy , lecz w?a?nie nie wiem jak to wykona?. Dok?adnie chodzi mi o podmienienie tylko danego pojazdu , prosi?bym o pomoc i dok?adne wyt?umaczenie , gdy? nigdy tego nie robi?em. Je?eli mo?na to prosi? bym z przyk?adem (moze by? na acl , ja potem podepne pod moje element daty)
Akurat plik *.png tych tekstur woz?w SAPD znajdziesz w pliku vehicles.txd w folderze z gta sa.
Wyci?gasz to importuj?c, nast?pnie zmieniasz sobie w gimpie czy jakim? programie z LS, SF i LV PD zmieniasz na SA ka?de literki.
U?ywasz funkcji, kt?r? poda? marcin778. No skoro na pro?b? to zamykam, je?eli b?dziesz chcia? pomocy z tym, co Ci teraz napisa?em to napisz mi na pw, a otworz? w?tek
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.