Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2017-06-27, 16:09

Innominate95

Na forum: 3264 dni

Respekt: 50

Witam, chcia?bym zapyta? spo?eczno?? GTAO , co s?dzi o projekcie Role Play Samp na bazie czystego "Godfathera" z wprowadzonymi naprawd? drobnymi zmianami by u?atwi? i ulepszy? gre ( NP. system w?asnych aut i dom?w- nie wiem czy jest to na czystej wersji, pami?? zawodzi. ) be? ?adnych guid czy co?, czysty role play, zero jaki? komend kt?re naprawi? nam auto i dadz? fajn? animacje . Chcia?bym sie zapyta? o zdanie ludzi kt?rzy grali do pocz?tku oraz kt?rzy zaczeli gre od niedawna , Jako ?e gra?em na RP praktycznie od pocz?tku rozwijania si? sceny i skrypt?w Role Play, pami?tam jeszcze te klimaty na serwerach, i to pisanie komend? /me aby jak najlepiej wyj?? z fajnie opisan? akcj? . Chcia?bym tego lizn?? na nowo , i tak sie zastanawiam czy warto by?o by rozpocz?? taki projekt .(jest to jednoosobowy pomys? wi?c bez szukania zgranej i ogarnietej ekipy sie nie obejdzie) ale ? je?eli ludzie wyka?? ch?ci i bed? chcieli pogra? na starym dobrym projekcie nie opieraj?cym si? o super-fantastyczne skrypty kt?re zrobi? wszystko za ciebie. Mia?em ma?a przerwe w RP aczkolwiek gdy tak patrze co teraz serwery oferuj? jestem pod wra?eniem, lecz gdzie te stare czasy? gdzie wyobra?nia? teraz wystarczy ?e wpisze jak?? komend? i mam ca?? akcje role play zrobion? bez wyt??ania m?zgu czy aby dobrze to napisa?em i sk?adnie ? dlatego do was pytanie co o tym my?licie! Ch?ci i ?rodki s?! o reszte to gracze decyduj? ; )

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2017-06-28, 11:39

kacper12ab

Na forum: 3961 dni
Nick w MP: ToxicPL

Dobry pomys?, sam ch?tnie wr?ci? bym do tych starych czas?w.

Wysłany: 2017-08-02, 23:18

davidson

Mam Cię na oku ;)

Na forum: 6129 dni
Nick w MP: davidson

Piwa: 1030

Respekt: 38,1

Odezwij si? na email - [email protected]
R?wnie? tworzy?em scen? roleplay wiele lat wstecz i podobny pomys? chodzi mi po g?owie.

Wysłany: 2017-11-13, 17:05

Neo_Forelli

Kox przez X

Na forum: 6558 dni
Nick w MP: Neo_Forelli

Piwa: 5

Mrucznik-RP to serwer kt?ry od dobrych paru lat praktycznie si? nie zmieni?. To nadal stary dobry GF z paroma przer?bkami.

Wysłany: 2017-11-14, 09:40

Waldi

Na forum: 6542 dni

Piwa: 135

Jeszcze gdzie? istniej? serwery, gdzie mo?na spotka? stare klimaty GF'a. Po zastanowieniu si? Sam stwierdzam, ?e przyda?by si? taki serwer. Nie takie jak inne, gdzie tylko zosta? serwer zapami?tany od "cheater?w", "oszust?w". Mo?e to i dobry pomys? ale du?o do roboty. Jak co? b?dzie wi?cej wiadomo prosz? o informacj? tutaj najlepiej.

Wysłany: 2018-04-20, 02:17

Sons

Na forum: 2996 dni

Piwa: 9

"Innominate95" napisał/a:

Witam, chcia?bym zapyta? spo?eczno?? GTAO , co s?dzi o projekcie Role Play Samp na bazie czystego "Godfathera" z wprowadzonymi naprawd? drobnymi zmianami by u?atwi? i ulepszy? gre ( NP. system w?asnych aut i dom?w- nie wiem czy jest to na czystej wersji, pami?? zawodzi. ) be? ?adnych guid czy co?, czysty role play, zero jaki? komend kt?re naprawi? nam auto i dadz? fajn? animacje . Chcia?bym sie zapyta? o zdanie ludzi kt?rzy grali do pocz?tku oraz kt?rzy zaczeli gre od niedawna , Jako ?e gra?em na RP praktycznie od pocz?tku rozwijania si? sceny i skrypt?w Role Play, pami?tam jeszcze te klimaty na serwerach, i to pisanie komend? /me aby jak najlepiej wyj?? z fajnie opisan? akcj? . Chcia?bym tego lizn?? na nowo , i tak sie zastanawiam czy warto by?o by rozpocz?? taki projekt .(jest to jednoosobowy pomys? wi?c bez szukania zgranej i ogarnietej ekipy sie nie obejdzie) ale ? je?eli ludzie wyka?? ch?ci i bed? chcieli pogra? na starym dobrym projekcie nie opieraj?cym si? o super-fantastyczne skrypty kt?re zrobi? wszystko za ciebie. Mia?em ma?a przerwe w RP aczkolwiek gdy tak patrze co teraz serwery oferuj? jestem pod wra?eniem, lecz gdzie te stare czasy? gdzie wyobra?nia? teraz wystarczy ?e wpisze jak?? komend? i mam ca?? akcje role play zrobion? bez wyt??ania m?zgu czy aby dobrze to napisa?em i sk?adnie ? dlatego do was pytanie co o tym my?licie! Ch?ci i ?rodki s?! o reszte to gracze decyduj? ; )

Jak co? jestem ch?tny.

Wysłany: 2018-04-22, 16:36

Aidenos

Hejter Pseudoli

Na forum: 3447 dni
Nick w MP: Hatsumaro

Piwa: 23

Respekt: 35,3

Ch?opie odezwij si? do mnie na GG 62909220 lub na gmaila [email protected] Jestem ch?tny do pomocy :)

Podpis
Aidenos - NHP

Tagi: projekt :: old :: role :: play :: powrót :: korzeni
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER » Projekt Old Role Play - Powrót do korzeni ! Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi