Szuka?em na google tych cheat?w co poda?e? i nie znalaz?em ani jednego. Ta pierwsza propozycja w og?le nie istnieje. A co do drugiej to si? zastanawiam
Dziwne bo ja takiego czego? jeszcze nigdy nie spotka?em z tym rozdawaniem broni. To mo?e robi? tylko admin albo kto? kto z?ama? rcona i ma admina xD A z tym podgl?daniem przez TV to ka?dy mo?e na GF(God Father) jak posiada dom i ma kupiony telewizor
Ja chcia?em si? dowiedzie? czy s? programy, dzi?ki kt?rym mo?na zhackowa? rcona to znaczy dowiedzie? si? jakie jest has?o na serwer...
Zdarzy?o si? na moim serwerze, ?e wszed? sobie go?? z nickiem HaKeR!, zalogowa? si? i zbanowa? wszystkich graczy (ponad 50 os?b). Nie m?g? zna? rcona poniewa? nikomu go nie dawa?em...
Znacie jakie? programy s?u??ce do zdobywania rcona?
Nigdy sie nie spotka?em z takim cheatem ale jak s? lagi i sie nawalasz z obrzyna to najlepiej troch? przed przeciwnika celowa?.
R?wnie? nie wiem ale mog? powiedzie? ze na serwerach typu GF jest mo?liwo?? ustawienia komu? 120HP lub nawet 9999HP ale pasek jest taki sam i jak atakujesz kogo? to nie schodzi nic z paska a? nie dojdzie do 100HP
Czy zna ktos jakiegos cheata trainera lub moda do SINGLE ktory zapisuje pozycje ... Tylko oproch crazy trainera 151 i ultilate stunters by blq blq blq.....
chodzi ci o kordy ??Nawet w sobeicie ci sie wyswietlaja wspolrzedne. Ale jak masz sampa to w folderze z gra masz debuga. Uruchamiasz potem samp w danym miejscu wpisujesz /save i juz