Witam ja poszukuje waznych dla mnie botow pod 0.2x . Moze to byc nawet skrypt na serwer. W googlach szukam i znalezc nie moge. Kto da dzialajacy link z botami dam
Szukam cheat na serwer "Polski Role Play", aby zrobic got?wk?. Sobeit nigdy mnie nie zawi?d?, ale tutaj nie mog?em nic zrobi?. Potrzebuj? szybko tego cheata. B?dzie du?o piwek i nagroda.
Ja sie podpisuje podd Turbo09 tez takiego potrzebuje a najlepiej na H-RP zeby da?rade oszukac jego anty cheata sobeit mi nie diza?a nie wiem czemu dlatego potrzebuje taki sposobik XD wystarczy mi tylko zeby nawet full da? 10000 tam jest ma?? inflacja i na tym servie to jest majatek XD
Jo?, jo?, szukam czita tzn np sobka, ?eby dzia?a? na 0.3a i nie to g?wno co jest, co wystawi? darkside czy jak mu si? zwie, bo nie dzia?a, tylko jaki? fajski, jak b?dzie dzia?a? to piffo postaffie. jo?.
Te? szukam trajnera, jakie? z god mode, ale nie z tej stronki, z broniami najlepiej i kask? i god mode.