Witam,
Czy istnieje s0beit albo inny podobny program, kt?ry nie zawiera pliku d3d9.dll ? Chc? znale?? tak? wersj?, poniewa? ENB mod na grafik?, kt?ry pobra?em ma w?a?nie plik d3d9.dll przez co dzia?a albo mod na grafik? albo s0beit. Chcia?bym po??czy? te dwie rzeczy.
s0beita bez d3d9.dll nie ma, inny podobny program? Wiesz, mo?esz sobie zrobi? wieeeelk? paczke CLEO gdzie b?d? bronie, teleporty, auta ale to troche zabawy jest. Czituj bez grafiki, to chyba jedyna odpowied?.
potrzebuj? crashera na 0.3e poniewa? jaki? kole? podwali? mi i koledze nazwe serwera, wgra? t? sam? mape co my mamy i dopisa? nasze radio do serwera i zrobi? sobie takie same forum, licze na pomoc poniewa? mam nadzieje ?e kto? zrozumie co mo?e poczu? w?a?ciciel serwera kiedy kto? kradnie jego prace nad kt?r? pracowa? prawie 2 lata....
Ma kto? taki CLEO, kt?ry dodaje amunicje? Nie chodzi mi o tego kt?ry daje niesko?czono?c ammo ani tego kt?rego aktywuje si? (.) Szukam ze pod jakims najlepiej rzadko u?ytkowanym klawiszem bedzie on funkcjonowa?. Za publikacje modu nagradzam piwkiem, z gory dzieki wielkie pozdro ;D