Witam. Czy jazd jaki? sobek lub mod cleo, kt?ry posiada co? takiego jak szybkie nabijanie kilometr?w w poje?dzie? Chodzi mi mniejwi?cej o takie co?, ?e jedziemy normalnie a km szybciej id? ni? jakby?my jechali normalnie bez tego moda.
Proponuj? zwyk?ego s0beita, polecie? na AB w poje?dzie do g?ry i wy??czy? AB - pojazd b?dzie spada? i je?li serwer nie posiada zabezpieczenia przed takimi praktykami to spokojnie b?dzie Ci nalicza? kilometry ;-)
A czy istnieje jeszcze inna jaka? mo?liwo?? dzi?ki, kt?rej b?dzie mi nabija?o szybko kilometry?
[ Dodano: 2015-02-13, 09:19 ]
EDIT: Jednak ta opcja jest super Lece ca?y czas w g?r? a km nabija mi si? o wiele szybciej ni? jak bym jecha? normalnie. Dzi?kuj?!
[ Dodano: 2015-02-13, 09:41 ]
I jeszcze takie pytanko mam. Jak w??czy? t? opcj?, ?e naczepa nie odczepia si? od trucka?
Zon3, na niekt?rych serwerach masz jeszcze komend? kt?ra wyrzuca Ci? do g?ry ze spadochronem, a je?li pojazd da si? przywo?a? to wystarczy t? komend? wpisa? kilka razy i dzia?a? to b?dzie tak samo - tylko ?e na legalu, bana Ci za to nie wlepi?.
Najlepiej u?y? ataku typu ''dictionary attack'' czyli atak s?ownikowy b?dzie szybciej. Mo?na te? spr?bowa? oczywi?cie metod? ''Brute'' ale tak czy siak daj? Ci minimum tydzie? ''hakierowania'' has?a. Naj?atwiejszy spos?b? Pozyskaj adres e-mail najlepiej g??wnego admina serwera (lub chocia? jakiegokolwiek) zatrzymaj go sobie. Nast?pnie uzyskaj e-mail drugiego admina po czym w?am mu si? na konto i napisz do tego pierwszego co? w stylu ''Zapomnia?em has?a rcon jakie to by?o?'' czy co? w tym stylu, czekasz maks 3 dni i masz has?o chyba, ?e na ten temat rozmawiaj? na forum czy co? (a pewnie tak jest). Druga opcja - je?li serwer jest po??czony ze stron? www tak jak si? to ma z na przyk?ad net4game Role-Play mo?esz si? w?ama? na stron? WWW i doda? sobie prawa admina tylko potem usu? logi. Wejd? w dzia? dla admin?w serwera - voila! Masz has?o rcon Proste? Oczywi?cie, ?e trudne!!! I o to chodzi, gdyby to by?o takie ?atwe ka?dy by mia? has?o rcon do serwera jakiego sobie za?yczy! Innymi s?owy - to o co prosisz jest dosy? g?upie z Twojej strony chyba, ?e masz ju? jakie? umiej?tno?ci je?li tak jest Twoje pytanie jest tak czy siak g?upie poniewa? mo?esz spokojnie z umiej?tno?ciami w?ama? si? na stron? Mam nadziej?, ?e pomog?em.
Potrzebuje sposobu (ustawie? w s0bku/modu) na jazd? bez prawka na mruczniku... SetPlayerPos i RemovePlayerFromVehicle nie dzia?a, jak wchodz? do pojazdu wy wywala mnie za nieautoryzowane wej?cie...