dxDrawText(przecinek(money),getPlayerMoney()), sx*996/1280, sy*60/720, sx*1218/1280, sy*209/720, tocolor(10, 106, 40, 217), 1.50, "pricedown", "center", "center", false) Pr?bowa?em bez (money) samo getplaymoney i nic wywala blad napisz mi kod bo ja nie chce tyle czasu Na tym marnowa?
Ale tu chodzi o czytanie ze zrozumieniem, rozwi?zanie masz podane na tacy. Napisa?em co masz wstawi? zamiast czego. Wi?c jeszcze raz:
Funkcj?, kt?ra pobierasz stan pieni?dzy gracza wstawiasz zamiast tej ZMIENNNEJ, Z KT?REJ NIE KORZYSTASZ I KTORA NIE JEST ZDEFINIOWANA. Przecinek zostawiasz, to co w nawiasie zmieniasz.
To forum do pomocy, czyta?e? regulamin tego dzia?u?
Ja Ci? nie b?d? tutaj uczy? czytania, chcesz to wracasz do podstaw?wki czy ni?ej.
Znam odpowied? i bardzo ch?tnie Ci j? napisz?, nawet ju? to zrobi?em kilka razy (!).
Funkcj?, kt?ra pobierasz stan pieni?dzy gracza wstawiasz zamiast tej ZMIENNNEJ, Z KT?REJ NIE KORZYSTASZ I KTORA NIE JEST ZDEFINIOWANA. 'Przecinek' zostawiasz, to co w nawiasie zmieniasz.
[size=18]Funkcj?, kt?ra [size=18]pobierasz stan pieni?dzy gracza wstawiasz zamiast tej ZMIENNNEJ, Z KT?REJ NIE KORZYSTASZ I KTORA NIE JEST ZDEFINIOWANA[/size]. 'Przecinek' zostawiasz, to co w nawiasie zmieniasz.[/size][/quote]
ja nie rozumiem O co chodzi z t? zmienn? i kt?re to Stan pieniedzy Getplayermoney czy to 2 PLN PLN %06d Tego w?asnie nie rozumiem.