raczej nie powinno choc ja mam z prywatnej t,est mi wykazuje ze mam ip prywatne a tak naprawde mam publiczne i wszystkie porty powyzej 8000 odblokowane
tester domy?lnie testuje porty 7777 wi?c jak masz odblokowane powy?ej 8000 to chyba jasne ?e wynik nie wyjdzie pomy?lnie
link kt?ry poda?em buldo?er'owi, by? ustawiony na jego porty i jak wida? nie s? one przekierowane Tak wi?c id? do admina i powiedz ?e ?le przekierowa?...
napisa?em mu on powiedzia? ?e sprawdzi? i jest wszystko OK i ?ebym sprawdzi? czy mam zapore wy???czonom a mia?em j? w??czaonom no wi9?c wy??czy?em j? a w emule nastawi?em se porty 4711 i si? na emule ?ci?ga ale nie wiem jkak b?dzie z serwerem w samp
[ Dodano: 2007-11-16, 17:28 ]
k**** MA? NIE WYTRZYMIE czemu emule dzia?a i inne programy a samp server nie wy??czy?em emule i w??czy?em serwa ale dalej nic dalej to cholerne retrying info moje IP
oto screen
zapraszam na m?j serw IP 192.168.1.232:4711
DZI?KI ZA POMOC I WSZYSTKIM DAJE PO
a co do emule to nie wiem jakie mam ID chyba low
[ Dodano: 2007-11-17, 14:23 ]
fuck za szybko powiedzia?em chop porty dzia?aj? ale serwer samp ju? nie robie tak jak mia?? by? czyli wy?anczam emule i w?anczam samp serwer i nikt nie mo?e wej?? bo pisze im retrying info zn?w!!!!!!!!!!11
[ Dodano: 2007-11-19, 20:44 ]
co mam zrobi? na pipni proxy mi nie dzia?aj? bo wtedy wog?le strona si? nie wczytuje, porty s? dobrze przekierowane bo ci?gle se robie test i jest OK
zawsze jak w?anczam serwer to wy?anczam emule bo tak trzeba ale dalej jest to