Z powodu barku aktywno?ci w Moim po?cie, a aktywno?ci w innych postach pisze na nowo jako ref, nie wiem. Mam nadziej? ?e kto? logicznie odpowie w jaki spos?b zkreowa? takie cudo.
Okej, moje pytanie to:
co w tym ?le robi?: ( tu chodzi o to ?e wpisuje /grank [kontogracza] [numerrangi]
numer rangi to liczba w Account Data, akurat 3 to operator.)
I tutaj jak wstawi? tablice:
Tak wygl?da tablica ( nie wiem czy poprawnie zbudowana )
A tak wygl?da kod wstawiania do czatu:
[/code]
A i czy w tej tablicy przypadkowo nie powinno si? zrobi? jednej warto?ci, tak jak to ja zrobi?em dwie.
Jeszcze jedno primo. Tablice mi wy?wietla ale jako: TABLE: 04BA... itp.
1: Chc? by za pomoc? komendy mo?na by?o ustawi? setaccountdata graczowi kt?rego konto wpiszemy w pierwszym parametrze, w drugim liczb?.
Z liczb? jak to opisa?em 1 to Vip 2 to Moderator 3 to operator.
2: Pragn? zawarto?? tablicy wklei? do czatu. Z tym ?e nie jestem pewien czy tablica ta tak ma wygl?da?.
Dzi?kuje za wybitne dostosowanie odpowiedzi do tematu, pomy?lmy. Mo?e chcia?bym kiedy? zrobi? box'a w kt?rym kolejno b?d? wy?wietla? si? wiadomo?ci. Ja potraktuje to jako nabijanie posta. Mo?e i dziwne ?e moderator itd, jak on mo?e to robi? ale jak widz? nie ?aska odpowiedzie? jak za pomoc? kilku zrobionych element?w u?y? setaccountdata. My?la?em ?e to forum pomocy a nie bezsensownych odpowiedzi.
Jedyne co mog? przyzna? to to i? jedyn? osob? pomocn? w takiej sytuacji by? by piorun. Nie wiem, co? za trudnego dla programisty lua, mo?e b?d? takim hakerem ' bonzo ' skoro takie trudne skrypty wymy?lam.
Mizy1999, nie wiem po co od razu startujesz z "hejtem". Zapyta?em si? logicznie, bo to wa?ne. Da?e? kod, poda?e? cel kodu, lecz nie poda?e? gdzie masz b??d.
Wszystko ok, ale nie dawaj w tablicy "\n" bo to i tak nie zadzia?a, poniewa? robisz to na zasadzie p?tli, czyli i tak pojawi si? to w osobnej linii, bo ka?da wiadomo?? jest wy?wietlana osobno