Czy kto? opr?cz mnie zauwa?y? powr?t rockstara do korzeni je?li chodzi o miasta?
GTA 3 rozgrywa?o si? w Liberty City - w GTA 4 akcja r?wnie? rozgrywa si? w LC.
GTA SA mia?o trzy g??wne miasta: Los Santos, San Fierro i Las Venturas - dla GTA V wybrano Los Santos.
Teraz nasuwa si? pytanie: czy GTA 6 b?dzie rozgrywa?o si? w Vice City? Czy wymy?l? ca?kowicie nowe miasto... fakt - dopiero wysz?o GTA V a ja tutaj rozmy?lam ju? o sz?stce, ale mo?e by? ciekawie
Mo?e by? co? w stylu rozbicia miast z GTA:SA. W V mamy Los Santos w VI mo?emy mie? San Fierro a w VII Las Venturas, gdzie zostan? ci sami bohaterowie i cz??ci te mog? powsta? bardzo szybko, kwestia stworzenia miasta ew. drobna aktualizacja graficzna. P??niej dopiero powr?t do Vice City ale my?l?, ?e nie nazw? ju? tego GTA VIII tylko cyferk? zast?pi? ci?giem s??w nie koniecznie Vice City 2.
My?l?, ?e b?dzie albo w VC lub znowu wybior? jakie? miasto z GTA SA... San Fierro lub Las Venturas lecz lepiej dopracowane. Mo?liwe te?, ?e b?dzie to nowa ods?ona i wyst?pi tam ca?kiem inne miasto.
gdzie ty na tropikalnych wyspach widzia?e? kaniony?
Podpis
ASUS P5B Premium + Ai Remote + ASAP + TPM >> Intel PDC E5200 @ 3.6GHz + KARAKORUM>> 2x 2GB G.Skill 1066MHz>> SAPPhIRE HD4850 512MB GDDR3 ||
Pozdro dla frajerów, którzy próbują się logować na moje konto i mi je blokują....
GTA VI b?dzie ale to ju? na platformy PS4 i XBOX ONE gta 5 no powiem ?e jest super gr? ale w sz?stce mo?e by? tak ?e daj? miasto z vice city po??czone z Las Venturas jednak bardziej by mi zainponowa?o jak by stworzyli w gta 6 wszystkie kraje jakie s? wtedy bym by? zafascynowany