Serdecznie was zapraszam na M?j kana? YouTube, na kt?rym mo?ecie obejrze? gameplaye z gier komputerowych kt?re nagrywam. R?wnie? jest co? takiego jak trollowanie na omegle, b?d? ?mieszne sytuacje kt?re nagra?em b?d?c na dworze. Aktualnie filmiki s? dodawane co tydzie? w soboty wieczorem, chyba ?e jest taka sytuacja ?e mam gotowy materia? do wrzucenia
Je?li s? jakie? niedoci?gni?cia na filmikach to serdecznie za nie przepraszam, robie to z pasji i dlatego ?e podoba mi si? robienie czego? takiego. Je?li macie jakie? sugestie lub propozycj? piszcie do mnie na fanpage lub pod filmikami !
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Madd 2015-05-18, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwszej minucie tego "ta?cu na omegle" zrobi?o si? sucho i nudno, po 1:40 stwierdzi?em ?e starczy komputera na dzisiaj ale jak zobaczy?em tw?j "mongolski taniec" to poprostu a? nie wytrzyma?em i da?em ?apke w d??. My?le ?e ta ?apka bardzo Cie zrani?a i zniech?ci do dalszych takich filmik?w. Powodzenia! 2/10
Ps. Idz gdzie? na dyskoteke sie zabawi? czy co? bo te twoje machanie ?le wygl?da.